Bejelentés


bogisims.5mp.eu Bogi Simses oldala


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A The Sims 2 negyedik kiegészítőjében kisállatok várnak simjeinkre!
Kiskutyával, macskával, valamint számos más szőrős és tollas állattal bővíthetjük háztartásunkat.
Sőt, kutyánkat vagy macskánkat akár mi magunk is megtervezhetjük.
Kisállatainkat aztán sétálni vihetjük, taníthatjuk, vagy akár munkára is foghatjuk.
Tedd rá a mancsod a The Sims? 2 Házi Kedvenc kiegészítő csomagra!
Létrehozod simjeidnek a tökéletes háziállatot, hogy játszon és szeressen egy életen át. Minden állatnak van személyisége. Válassz sok kutya és macskafajtából!! Vagy alkoss egy egyedülláló kutyát vagy macskát. Simjeid taníthatnak nekik trükköket, kiviheti őket a parkba sétálni, vagy aludj vele. Viszont az állatoknak saját akaratuk is van, készülj fel a meglepetésekre!
A Simjeknek háziállatuk van!
Addj hozzá a családhoz, kutyákat, macskákat, madarakat vagy tengeri malacokat. A gyerekek ölelgetik a cicákat, a felnőttek végignézik, ahogy elalszanak a kanapén, az idősebbek pedig kimennek a parkba sétáltatni a kis kedvencet, a simek minden különleges pillanatot megosztanak háziállataikkal!
Hozd létre kedvencedet!
Válassz ki kutyafajtát, vagy egy macskafajtát. Vagy inkább alkoss egy teljesen egyedülálló cicust vagy kutyust. Módosíthatot a testalkatát, a szőrzetét pedig rétegekkel alakíthatod ki. Határozd meg a személyiségüket, és döntsd el, hogy tehetséges vagy lökött, lusta vagy örökmozgó legyen!
A háziállatoknak is van genetikájuk
Keverj két különböző fajú cicát, vagy kutyát, és egy teljesen új egyedig állat jön létre. Telefonálj, hogy bejegyezzék őket. Így a Create-a-Pets -ben már benn is lesz az új cica vagy kutya!
Ülj, Spike, ülj
A Simjeid tudják tanítani a kedvenceit. Nyávognak, mozognak, futkároznak, és a többi. Lehet, hogy az engedetlen állatok eldöntik a szemetest vagy összekarmolják a kanapét, de a Simek a rendes odafigyeléssel befolyásolhatják az állatok igényeit.
Kedvencek állással
A háziállatoknak taníthatsz trükköket, amik segítségével előléptethetik a munkájukban, hogy ők is hozzájáruljanak a családi kasszához. Lehet, hogy filmsztárként végez a kedvenced?
Osszd meg a világgal az állatokat!
Töltsd fel a kedvencedet a Sims2.com-ra, hogy egy másik Sims 2 Házi Kedvenc rajongó letölthesse!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!